Skočit na obsah

Fotka

Stin te pohlti

• Please log in to reply
61 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2006 21:27

Cely svet se zdal byt najednou prazdny. Cit zustal, bolest v srdci pretrvava.
Proc ja , proc . Dve zeny sem miloval ,dve elfky ktere mi srdce roztrhali.Tet zase sam.
Jedna popravena byla a druha uz take mezi nami neni.
Ach Nyel proc.Mluvila jsi o tom jiz dlouho, ale ja neposlouchal.Nechtel jsem posloouchat.
Luno prokleta.Vzala jsi si ji a ja tet muzu jen vzpominat.Trapit se . Vyhasnout. Stat se tim do ceho casto unikam.Stat se chladnym stinem. Ne neverim uz na lasku. Boli to tak ze dalsi bolest uz bych nevidrzel.

Svou cestu zivotem jsem jiz vydel krasne rovnou a bez prekazek. Jaka to milka.
Nyel me opustila. Luna si ji vzala.Zustala jen krvacejici rana v srdci.

Co prinesou zitrky.
  • 0

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.11.2006 18:00

Myslel sem ze se svet zhroutil me a pritom se hrouti vsude kolem. Stin se stal mim pritelem a ukryt v jeho havu pozoruji ten hrozny svet ktery jsem nedavno vydel
hodne ruzove.
Po odchodu Nyel z meho zivota nachazim klid v lovu a cviceni bojovych umeni.
Diky zbroji stinove legie se stale casteji ukryvam ve svem stinu.Citim jak me pohlcuje.
Jediny komu nyni verim je Ares, ktery me nikdy neopustil.
Po udalostech poslednich dni se budu snazit drzet stranou.
Rebelove povstali, tam za udolim stinu se taky deji hruzne veci. I les neni co byval.
Jedinym mistem na zemi kde se citim nejlip je Druidsky hajek.Ale i tam me casto zastihnou vzpominky na svadbu a dny stravene s mou milovanou.
Kdy to preboli.Kdy najdu zase svou cestu.Kdy
  • 0

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2006 19:34

Tydny jsem stravil polomrtvi v Morlagu. Nedbal sem varovani Elfske straze u brany a jediny dobre mireny sip me poslal k zemi.Diky svemu stinu jsem se vyhnul dalsimu utoku skretu a schoval se do veze. Tam jsem vydrzel prezivat asi 4 dny ,ale pak jsem stratil vedomi a dal jen divny pocit .
Nejaky knez me pri svem utoku na skrety privedl mezi zive.Ani jsem mu nestihl podekovat. Upaloval jsem od tamtud s presvedcenim ze se jednou prijdu pomstit.
Najednou me upoutalo osamocene zvire . Byl to kun.Krasny hnedak a bez pana.
Na zaluskani zareagoval pricvalanim ke me.Nanic jsem necekal uz je muj.
Bolest po sipu i prazdnota v srdci se pomalu straci."Dokud nas smrt nerozdeli"Znela ta slova ktera se mi vybavila pri mem z mrtvich vstani. Zacinam se smirovat s Jejim odchodem. Uz ani Lunu neproklinam.A rad pri uplnku chodim lovit . Arese to taky vic tesi.
Ja se uzdravuji ale Alicie nejak skomira. Nikdo ze zastancu dobra nedokazal Lady pomoci. A ti jenz v boha Oliose veri prej ani nechteli.Armada hrubou silou nepomohla.
A to byli jen rebelove co kdyby zautocili demoni s Ingarem a Tarsemem. Kde jinde ti dva muzou byt nez tam tam za udolim stinu. Kes by stal nas vojensky tabor.Mozna by vse bylo jinak.
Na Alicii pada stin a nikdo ho nevidi.
  • 0

#4 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2006 20:07

Nakopali nam prdel a to doslova.
Setkal sem se konecne s temi rebely.Bolestne to setkani.Diky felcarovi co sel po jejich krvave stope jsem se zvedl pekne dotluceny.
Nasledny nas utok na hradby byl silne chaoticky a to co se stalo me . Hm.jeden z tech magu me zkamenel. Vnimal jsem vse kolem sebe ale nevidel. Hrozna skusenost. Bylo nas vic a vsichni jsme pohoreli.
Sluzebnik Oliose Gerald nas vsechny ozivoval ale radost z naseho setkani ocividne nemel. Divny. Kdyz je nad slunce jasny ze Trpos ten Tanur musi byt dilo demonu.
Proc vede ty Rebeli prave on?Tady neco ........
  • 0

#5 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2006 13:51

Neuveritelne se stalo skutecnosti.Ma draha polovicka se vratila mezi zive. Nyel je zpet a ujistila mne ze navzdy. Opustila moc Luny.Jsem zas stastny jako nikdy.Jen se bojim aby se to neopakovalo, uz bych to neprezil.

A dalsi dobra zprava je.
Tanur je pod zamkemm. Jen doufam ze ho schovali dukladne ,aby ho nikdo nenasel a nevysvobodil.Tet to je vse na krali Orfovi ,aby mu pomohl ziskat zpet svou pravou dusi.A co bude , kfyz se to povede. Bude to porad ten stary dobry tanur?Nezlomi ho vedomi ze napachal tolik zla? Doufam ze Moradin bude stat pri nem.
Zda se ,ze se zase vraci svetlo nad Alicii i do meho srdce. Olios but pochvalen.
  • 0

#6 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 06.01.2007 12:22

Klid pred bouri. Nebo jak nazvat ten nahli pokles rebelskych utoku a stazeni mraku zla zpet na jih.
Treba to je jen zdani.Nebo hledam zlo kde uz davno neni.
Zatim se odehrava male zlo ve mne samotnem. Od navratu me milovane Nyel jsem se ji moc nevenoval a travil vecinu casu dobrodruznymi vypravami a lovem v Aliciskych lesich.
Asi sem ji ublizil, protoze kdyz jsem ji vydel naposled tak byla dost netaktni k lidem kolem sebe a chovala se dost podrazdene.Miluji jeji nespoutanost a prorizlou pusu, ale takovou jsem ji jeste nezazil.
Kdo vi ,jestli je to ta ma Nyel kterou sem polibil pred oltarem v Hajku.
Koho pohlcuje stin . Me , Nyel , nebo si jen neco namlouvam.
Doufam ze blizici se Turnaj nasi Lady me privede na jine myslenky nez jen na hledani zla tam, kde neni.
  • 0

#7 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 18:36

Na ostrove vse plyne zas svym tempem.

Ja sem posledni dobou dost v lesych a do mesta zajdu zridka. Milovana Nyel mela tet taky dost prace ,takze ani nedochazelo k manzelskym hadkam.A rekl bych ,ze mezi nama to je zas jako driv. Ikdyz nedavno mi pripadalo ze je jak to zvire co meni barvy.Potkal sem ji totiz na trhu a vsim jsem si ze ma jine tetovani . Aspon barva byla jina.I byla odtazitejsi.A za pusu mi podekovala.
Chvilku na to na me skocila v Maugrimove krcme div me nepovalila samou laskou a to tetovani mela zas jinak barevne.Musim se zeptat jak to dela .
Zatim co jsem byl nekde hluboko v lese a stopoval medveda,pry chytli toho maga rebela.A malem chytli i toho druheho ,pry ho sama Lady poznala. Ale ten jim utek.
Pokud by kral Orf uspel v znovu navraceni Tanurovi duse, myslim si ,ze by bylo uz jen otazkou par dni kdy by dostali i toho posledniho.A byl to sam Orf kdo mi nedavno zdelil, ze to je na dobre ceste.
Jen at dobre zpravy pretrvavaji.
  • 0

#8 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 05.03.2007 19:14

Je tu krasne.
Snad co jsem tu na ostrove ,jsem nezazil takovy klid a pohodu. Sem tam se vyvrby naky problem se skretem ci obrem ,ale je tu dost dobrodruhu, kteri chteji ukazat co vnich je a problem je zazehnan.
Dost me prekvapila milovana Nyel ,kdyz zalozila Gardu, ale mluvila o necem takovem uz dlouho.Je to dobre, aspon nas chrani dalsi organizovana skupina. Jojo tet Nyelku museji poslouchat i nekteri mi pratele a to s ni nejsou zenaty. No reklbych ,ze tu je bezpecneji nez kdy predtim . Mame tu Armadu, Ochrance a Gardu.Jen jestli je proti komu bojovat.
Krali Orfovi se podarilo konecne vymitit zlo z Tanura a ten mag je sam urcite bezradny.Jak uz jsem se jednou zminoval , tet uz bude jen otazkou casu kdy dostanou i jeho. Jen jediny clovek ,dali se tak nazvat,ktereho hledam se uz dlouho nikde neukazal ani nezaskodil. Ten ktery nechal popravit tu,ktera sjednotila Elfi a mnozi uz na ni zapomeli.
Doufam ze je nas vic, kdo vyckava az ji budem moci pomstit a vzpominaj na Reservu.

Zacal sem tak spokojene psat a nastvany koncim. Asi je to potreba v dobach klidu zavspominat na hruzy minulosti a pripomenout si stare sliby.
  • 0

#9 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.03.2007 21:23

Domov

Da se to uz tak rici, ze Alicie je mim domovem. Pripada mi jako bych se tu narodil. A pritom jsem priplul na tenhle proklety ostrov ,jako vetsina tech co tu ziji.
Alicie je snad jedinym mistem, kde jsem potkal tolik ruznych ras s ruznym vyznanim.
Pripada mi to tu jako posledni zastaveni cestou do deviti pekel. Ale i presto to tu miluji. Rozlehle lesy plne zvere a nebezpecnych mist, ktere casto prochazim pri svych obchuzkach.I samotne mesto ,poskytujici utociste pred kazdym zlem.
Mrzi me ze Tim odplouva domu. Ze se mu Alicie nestala domovem tak jako me.Doufam ze nikdy nezapomene a jednou se pripluje znovu podivat jak tu prezivame.
Torradan me taky zarmoutil .Chtel vsem dokazat jak je Alicie prohnila a nepochopen zamiril k brane Osudu. Nemam mu za zli jeho vyroky proti Lady ,vzdyt tu taky dlouho nebyl. Co on vidi na Alicii skazeny, ja uz povazuji za prirozeny.
Jen se obavam nejhorsiho pokud se rozhodl pro cestu na jih.
Protoze z Jihu se zase siri zlo a nepocitovali ho jen ti z Radu Oliose. Na trhu jsem zazil neprijemny poryv vetru ktery sebou nesl vskaz z Jihu. Obloha se zatahla a skoro vsichni co jsme tam byli zaslechli neco o zrozeni prveho. Zanedlouho vse ustalo,ale mraky nad Jihem zustavaji dal.
Pokud zlo z Jihu zas vystrci sve spary, doufam ze nas bude vic kdo povazije Alicii za svuj domov.
  • 0

#10 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 20:30

Znameni

Nedavne udalosti me dost desi.Uz jednou jsem neco podobneho zazil a znovu to prozit nechci. Ano Demoni. Zacinaji se moc casto ukazovat . Zlo z jihu nepochybne sili a mnoho z nas to citi.Ale nikdo nevi proti komu vlastne bojovat. Zlo neukazalo svou pravou tvar.Vzdy jen zbyde par Demonu a znameni vypalene do zeme.
Slysel jsem zvesti o tm znameni a nedavno jsem i ja sam jedno vydel.Zaslechl jsem na Trhu neco o demonech a krysodlacich. Nebyl sem sam kdo byl zvedavi i kral Orf mel chut rozmlatit demonum kebule. Na planine za starym hrbitovem skupinka dobrodruhu slozila Demona. Jenze to byl jen pesak. Znameni a nejaka rakev to jediny zustalo.
Proc se tam zjevili a co ta rakev. Tolik otazek a zadna kloudna odpoved.Jen pocit ,ze to neni naposled co uslisime o tom znameni a demonech.
  • 0

#11 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2007 19:48

Lordi

Musel jsem na delsi dobu do lesu a tolik se toho v Alicii udalo. Nejlepsi zprava kterou jsem po dlouhem case slisel byla ta ,ze bude jmenovano nove vedeni mesta. Ne ze by Lord MacLier nezastaval svuj urad nak spatne ale ty zvesti o jeho vasni k alkoholu na oblibenosti nepridalo.
Prvni osobu , jestli se to da tak rici, kterou jsem potkal na trhu byla madam Tery. Aliciisky andel me upuotal jako nikdy predtim. Sve knezske roucho vymenila za skvostne obleceni. Mnoho Aliciiskych opcanu se u nas zastavilo aby madam Ter pochvalilo robu.Dokonce i Orf byl udiven.
Po chvili rozhovoru jsem zavedl rec na zlo z Jihu a jestli se este neco zleho delo zatim co jsem nebyl v Alicii. Madam Ter jen neco naznacila a po mem neustalem vyptavani my prozradila male tajemstvi ,ktere me hodne potesilo.
Pri zapadu slunce , pred hradem Vulkan, poznali vsichni pritomni to tajemstvi.
Byli jmenovani Lord Toryel a Lady Ter.
Doufam ze konecne Lordi , kterym vedsina opcanu bude duverovat.
Ikdyz to byl zajimavi pohled vydet pri prisaze mestu , Pekelnika a Andela vedle sebe.
Snad je to nezmeni a vzdy budou stat na strane dobra.

Pri potlaceni zla z Jihu pry pomahal i klan hromove kovadliny. Ani se nedivim, ti maji s Demony skusenosti a nevirizene ucty.
Jen skoda ,ze neprinesli z vypravy i hlavu Ingara.
Hlavni je ,ze zlu byla ustedrena smrtelna rana, ktera se hned tak nezahoji. Doufam
  • 0

#12 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2007 17:27

To byla rez.
Zniceho nic se zacala trast zeme a na trhu se zacali obevovat stvoreni podobny Rubikonovi. Nastesti tam bylo tolik hrdinu ze jsme ty potvory hlineny poslali tam odkud vylezli, ale dalo to dost prace.Ostre zbrane tem potvoram z blata ublizovali dost malo.
Uz jsem zazil hodne utocniku , treba drowi,nebo demony, ale stvoreni z hliny ne.
Lady Tery a Toryel byli na trhu behem chvilky a hned prohledali i cele mesto ale dalsi utok se nekonal. Po rozhovoru s Tery otom kde se tu ty potvory vzali , jsem sve uvahy o spiknuti zevnitr mesta hodil za hlavu. Uz mi to leze na palici a hledam zlo hned mezi aliciiskymi.
Ale stejne, vypadalo to jako by prisli z podzemi , z kanalizace.Budu to muset proverit.
Jako mladik sem tam travil hodne casu pri lovu netopyru,tak snad tam nezabloudim.
A pro jistotu si musim koupit kladivo.
  • 0

#13 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 21:43

Hrozba

Neco takoveho jsem nezazil ani pri najezdu demonu pred mnoha lety.Ty mrchy ze zlataku prorazili Aliciiske hradby. Takove utoky muze vest jen nekdo skuseny a znali bojove taktiky. Presne, cilene utoky na Alicii a na jeji slaba mista.
Mi mame pocit ze zatim vyhravame, ale opak je pravdou. Prorazit hradby je velky uspech pro kazdeho velitele.Ale kdo vlastne veli tem co nas napadaj. Prece je nekdo vede.
Ten nekdo musi byt se svou praci hodne spokojen. Co asi bude jeho dalsi tah.Jake neprijemne prekvapeni nas este ceka.
Nedivil bych se kdyby Lordi vyhlasili valecny stav a na pomoc prisli stari spojenci.
V techto dnech musime pri sobe drzet vic nez kdy jindy.
Bojim se ze Alicii hrozi skaza pokud se brzo neukaze prava tvar nepritele.
  • 0

#14 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2007 19:44

Alicie odolava

Neni dne kdy se neco nesemele.Kdyz uz neutoci Trposi z podzemi tak zas Obri.
Jen diky statecnosti Aliciskych opcanu a hrdinu vseho druhu se Alicie drzi. Samozdrejme ze nesmim opomenout Lorda Toryho a Lady Tery, kteri sou vzdy tam kde jich je potreba. Vzdy po utoku se snazim dozvedet co nejvice o udalostech, ktere utoky doprovazi ci jine informace, ktere by mohli objasnit neustale utoky. Jedno maji spolecne.Krystali.Tory uz urcite tusi odkud vitr vane .
Jak jsem uz napsal, meli bychom pozadat o pomoc spojence , kteri se zavazali Alicii pomoct v dobach nouze. Pokud si vzpominam tak byvala Lady uzavrela naky takovi pakt s panem z Morlagu.
Stalo by za to vyslat k dalsim potencialnim nepratelum pruskumny oddil, at vime kdo vsechno se spojil proti nam. Krystal by je mohl prozradit.

No radsi necham rozhodovani na Lordech a nebudu se zatim do niceho vmesovat.Cas ukaze zda jsou me uvahy spravne.
  • 0

#15 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 20:43

Samo peklo

Samo peklo se snelo na Alicii.Ve svych nejhorsich nocnich murach sem nezazil to co prozila Alicie pri utoku pana Demonu a jeho spojencu.Nebe se zatahlo do krvave barvy a Aliciske zvony zacali bit na poplach.Vsichni kdo jen udrzeli zbran spechali branit svuj domov. Trh se zaplnil Demony a mi chvili prekvapene zirali.Prvni kdo se pustil do boje byli strazni a mi je nasledovali.Krev, rev, narek . Zazil sem hodne .ale takova jatka podlomila nohy i me. VYdel jsem Toryela jak rve rozkazy a pritom zasazuje smrtici rany. Rytir Gozer rozseval rany na vsechny strany a me to dodalo trochu kuraze. Vsichni co bojovali v mem dohledu mi dodali chut ty pekelniky rozsekat. Povedlo se. Unaveny a skrvaveny jsme uz chteli jasat kdyz tu se ozvalo z hradeb ze Ty smejdi ze zaltaku utoci na nedavno proborenou hradbu do Rezidence. Nastesti tuto cast chrani klan Hromove Kovadliny, ale to nebylo vsechno.Dalsi utok byl ohlasen na jizni branu. Zadny obri jako tomu bylo do nedavna , ale Temni elfove.Nez sem popadl dech a obvazal sve rany vydel sem jen Toryelovi zada jak mizi za branou do Rezidence. Uz jsem se chtel vydat za nim , kdyz jsem zaslechl dalsi vykriky ozivajici se od pruchodu k pristavu. Nemrtvi ze hrbitova zautocily. Uz jsem nepremyslel a bezel na ty mrchy. Podcenil jsem je a i mnoho tech co tam bojovalo.Malo kdo mel stribrne zbrane, takze jsme je zranovalo opravdu minymalne.Byl jsem rad ze sem si dosvych kuker nechal nakovat krystaly ktere je zranovali vic nez ma cepel. Asi si toho vsimli a behem chvilky nas obestoupili a ja s silenou bolesti v zadech padal k zemi.Slysel jsem jen Gozera jak rve at mi nokdo pomuze. Nebyt tech jenz vladnou Oliseovou moci asi by me ty mrchy nemrtvi vzali i dusi. Po navraceni vsech mich sil jsem jen podekoval a zas se hrnul do boje. Diky nekterym opcanum jsem mnoho utoku ustal, protoze se me snazili lecit i pres ryziko ze je ty nemrtvi rozsapou.
Nakonec se nam, hrstce hrdinu, podarilo zatlacit ty smejdy az k mostu v pristavu.
Nadseni z vitezstvi opadlo kdyz se tam objevil sam Pan demonu a vudce nemrtvich. Me sily me uz nadobro opousteli a necekal jsem zvrat k lepsimu. Ale kdo se neobjevil, sam Zorathus a posily ze stromoradu.Jejich vyteznemu utoku jsem se uz neucastnil protze me sam pan Demonu svym mecem odhodil na hradby a ja se silnym krvacenim zustal lezet na chladne zemi.
Vsichni nepratele byli pobyti. Olios stal pri nas . A Moradin pri Trpaslicich.
Jsem rad ze ziju a muzu otom vsem napsat a doufat ze uz nikdy nic takoveho nezaziju.
  • 0

#16 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2007 09:33

Horka minulost

Je uz par tydnu po utoku na mesto, ale vsudepritomny kour z ohnu, ktere neustale hori, otravuje Aliciskym zivot. Sice se uz podniklo nekolik kroku k znovu postaveni mesta na nohy,ale prace postupuji pomalu.Ve Slatu vypkl mor , pry magickeho puvodu.Uz byl zas potlacen za pomoci nejakeho byvaleho nepritele Alicie,ktery za to pozadoval nakou proti sluzbu.Moc o tom nevim, budu se muset zeptat Toryela.

Jedna udalost ktere jsem byl svedkem me pripomela skoro zapomenutou minulost. Nejaky Ork ohrozoval jednu Elfku ve meste a pak ji dokonce nejspis se svym komplicem zavrazdil za mestem.Ten komplic se jmenoval Arto a mel jedine stesti ze dokazal privolat pomoc a elfce byl zivot navracen. Nebyl jsem dost soudny a nechal je jit.
Ten Ork urizl te elfce ucho a ja zas myslel na toho jenz takoveto zverstva provadel a unikl trestu. .Honily se mi hlavou vzpominky ktere bych radsi navzdy zapomel. Jindy bych ty dva predal strazi ,ale myslel jsem v tu chvili na Ingara.
Tomu vsemu byly pritomny i dalsi osoby. Tri zeny . Uz jsem chtel odejit kdyz jedna z nich me zastavila s otazkou zda vidim co jini ne a ze jsem ten koho hleda.Ujistil jsem ji ze urcite se myli.Nemylila .Na zem polozila toulec sipu se slovi ze jsou pro mne.
To uz na me bylo moc . Poznal jsem hned kdo je vyrobil.Nevericne jsem na ne hledel, pak zas na elfku a zadal vysvetleni.Jedine co jsem se dozvedel bylo, ze cestuje mezi pritomnosti a minulosti a tohle mela predat. Pak zmizela. Po tvari mi stekla slza pri vzpomince na Reservu. Vydal jsem se na plaz ke kameni ktery pripominal posledni misto odpocinku ochrankyne Elfu.
Honilo se mi hlavou tolik otazek a zadna odpovet. Jedine co bylo jasne,bylo, ze Ingyr, jeji vrah, porad zije. Vsak ja se jednou dockam a pomstim jeji smrt.
Ty sipy mi to budou porad pripominat
  • 0

#17 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 31.07.2007 17:42

Spatne i dobre zpravy

Uplinulo uz hodne dni po utoku na mesto a vse zas bezi ve starych kolejich. Ohne byly uhaseny, nakaza ustala a diky usilovne praci je krasa Alicie obnovena.
Po utoku se vsak par veci precijen zmenilo. Starou gildu zlodeju a vrahu na rozcesti Rude cesty nahradila nova. Stejne jako tu predchozi se nikomu nedari je vymitit.
Avsak vedsi hrozbu vidim v Drowech , kteri diky nepropustitelnosti svetla v Temnem lese , vytvorili zakladnu pro vchod do Podtemna. Vyskytuji se v lese i prez den a nedaji tak sanci jen tak nekomu aby proskoumal jejich uzemi.
Take je zivo v pevnosti Rudeho draka. Po rozmluve s Toryelem jsem se dozvedel ,ze pevnost obyva Ran byvaly rebel , nyni spojenec.Za uplatu ma zadrzovat ,se svoji druzinou ,jake koliv pokusy demonu o dalsi utok na Alicii. Uz jsem ho poznal osobne a zda se ze mu muzeme verit.Ale jeho rebelska minulost mne znepokojuje.Cas ukaze .

Pri diskuzi s Toryelem jsem dostal nabydku kterou jsem nemohl odmitnout.
Par dni na to jseme se ja , Gozer a Shera stali ochranci Alicie a pravou rukou Lady Ter , Lorda Toryela.Pasovani bylo uzasny , ani jsem takovou ceremonii necekal.Toryel nas pasoval s proslovem ktery me uvedl do rospaku. Jen doufam ze ve sve funkci budu neco platny.Nejsem zrovna nejlepsi bojovnik, ale proti tem kteri cini bezpravi a siri zlo zasahnu vzdy.
  • 0

#18 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2007 18:01

Svatba a horka krev v zilach

Tak se konecne vzali. Pindruse a kral Orf jsou svoji.Byla to velkolepa svatba. Do podzemniho kralovstvi ktere si vybudovali teprv nedavno to je pekny kus cesty .Ukryva se v Dracich horach a bez doprovodu se dovnitr nikdo nedostane. Maji to tam prekrasny, teda nato ze to maj v podzemi. Samotny obrad probehl v trpaslicim stylu. Takove rinceni seker o stity jsem neslysel ani pri jejich obrane Alicie.Po obradu nasledovala velka hostina a samozdrejme pivo teklo proudem. Dary novomanzelum byly velkolepe,zvlast ten od Lorda a Lady.Takovou sekeru jsem vzivote nevidel.Ja se snazil vymyslet neco zajimaveho a tak jsem darovla sneznou medvedici se jmenem Pindruska. Veselilo se a pilo az skoro do rana. Toryel to kapku prehnal s pitim a tak mu Shera pomahala pri ceste zpet do Alicie.Ja se zastavil u druidu v hajku a vzpominal na svatbu s Nyel.
Milovana Nyel. Na cas mne opustila a kdyz se vratila z cest tak se tu ani neohrala a zase odcestovala. Nic s tim nenadelam. Musim se s tim smirit ze vsichni ktere mam rad odcestuji na vzdalene ostrovy. A pritom vedi ze ja se tak nerad plavim po mori.

Dobrou naladu po svatbe narusil rozruch na trhu. Penelopka se pustila do jedne Drowky .Obvinovala ji ze smrti maleho ditete a naopak Drowka ji.Mrzelo me ze jsem se nemohl zastat Penelopky ale jako ochrance sem musel zustat nestranny.Zanedlouho se vse vyhrotilo a na trhu proti sobe stali dve skupiny.Drowove a vsechny ostatni rasy kteri se zastavali Penelopky.Vse melo dvoji dohru. Toryel soudil Penelopku s tou Drowkou jmenem Aelin.Po porade semno a Sher nemohl Tory nikoho obvinit ani odsoudit pro malo dukazu.
Dalsi kdo byl souzen byli ti co delali na trhu nevetsi rozruh a to byli pani trpaslici. Pro jejich nenavist k Drowum nehledeli na nasledky svich cinu a skoncili v zalari.Uplny pritrs vsemu udelala Lady Tery a napravila vsechny burice.

Na ty drowy si vsak budem muset davat pozor , urcite o nich neuslysime naposledy.
  • 0

#19 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 30.08.2007 21:10

A zase potize

Neslyseli. Ti drowove opravdu davaji o sobe vedet , presne jak jsme ocekavali.
Najal jsem jednoho skuseneho pulcika, ktery se dokaze velmi dobre plizit ve stinnnych ulickach nikym nepozorovan. Atog se jmenuje.Byl zaukolovan vystopovat vsechny drowy ktery se neustale schromazduji kolem te kterou jsme soudili. Ukol skoro splnil. Par jmen uz mame , ale i prez me nalehani v tiche vyrizeni ukolu, Atog si pustil hubu na spacir a dalsi spoluprace nepripada v uvahu.
Lady a Lord maji tet plne ruce prace. Uvedomeli obcane chytili jednu z te verbeze ktera napadla i Lorda.Ceka ji soud a Lordi musi rozhodnout o jejim osudu. Slysel jsem i zvesti ze bychom to meli rozsoudit mi ochranci.Doufam ze se toho ujme Lady Ter. Je z nas vsech asi nejrozvaznejsi a vse co udela tak udela s Oliosovym pozehnanim.
Po Drowech tu mame taky problem s vrahy a lapky co obsadili Les za Alicii.Driv se objevovali jen za tmi a zridka, ale tet se odvazili prepadat i ve dne. A aby vsem problemum nebyl konec tak nekdo zboril plot kolem hrbitova. Zombi si tam pochoduji jako by hrbitov nebyl mistem posledniho odpocinku. Kez by se podarilo nekomu ty
potvory zahnat do krypty a zabranit jim ve vylezani.

Demona je opravdu neklidny ostrrov.
  • 0

#20 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2007 16:26

Vecnost

Pripadne mi ze je to vcera kdyz jsem priplul na tento ostrov.Ale cas je pro lidskou rasu neuprosny.Oproti ostatnim rasam mame tak kratky zivot a ten muj uz se taky pomalu krati.Moje sladka Nyel vipada porad krasne ,stajna jako pri nasem seznameni.Mozna je krasnejsi.Kdyz jsem ji videl naposled , byla prekrasna. Jen jeji chovani bylo jine a pak to psani co jsem dostal.Nedavalo to smysl.Od te doby jsem od ni nedostal ani radku .Citim ze zije ,ale nekde hodne daleko.Me je asi souzeny skoncit svuj dobrodruzny zivot zde.Na pekelnem ostrove, kteremu rikam domov.
Tolik let ubehlo. Nejsem zadny starec, mam jeste dlouhou cestu zivotem pred sebou, ale cas se na me podepsal.Poprve jsem jsi to uvedomil kdyz jsem stopoval ty bandyty z lesika.Myslel jsem ze mam jejich stopu a oni me prepadli ze zalohy.
Podruhe na Aliciskym hrbitove.Lordstvu se podarilo nejakym spusobem udrzet nemrtvy v krypte a ze hrbitova udelat dustojne misto posledniho odpocinku.Nalezl jsem tam mnoho svych pratel, o kterych jsem ani nevedel ,ze odesli na vecnost.
Jedna vec me vsak potesila a zaroven pripomela me zavazky.Byla to pametni deska v rohu hrbitova. Pripomela mi hruzy za vlady Ingara.A zvlaste smrt elfky, ktera nebyla pomstena.Doufam ze jako ochrance budu moct zabranit, takovim jako byl Ingar, sirit zlo.
A doufam ze mi Olios dopreje takoveho veku, abych splnil i svuj slib.
  • 0

#21 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2007 10:20

Rusne obdobi

Kdyz neotravuji upiri v kanalech napadnou vesnici v hlubokim lese stvoreni pripominajici byka a orka.Samozdrejme bez Lordovi rozvaznosti a velitelskych vlastnosti by jsme toho draka co za vsim stal asi neporazili. S Martym jsme si pekne zaspominali na dobu stravenou v armade a trochu nas mrzelo ze nekteri dobrodruzi nemeli vubec smysl pro vojenskou taktiku.Do boje se pousteli s barbarskou vervou ,ale i tak jim to vychazelo.
Dalsi kdo narusil monotonost ziti v Alicii byli obri ze zasnezenych vrcholku Rudych hor.
Pri prvnim vyjednavani s jednim z nich jsem na to byl sam.Apsolužtne jsem selhal.Skoda ze nemam v sobe to silu co Lady nebo Tory.Cokoliv jsem rekl , stratilo se v davu pokrikujicich obyvatel.Nastesti mi po delsi dobe pribehla na pomoc Shera.Jedine co se nam podarilo domluvit bylo ze jse jim pokusime najit lepsi misto nez je Alicii.Oni se totiz potrebovali premistit z hor do nejakych chladnych mist.A ten zved si usmyslil ze Alicie v obdobi zimy bude dobrym mistem na taboreni. Po dennim trmaceni se po mistech kde bychom mohli obry nechat taborit nez se prestehuji zpet jsem dorazil do mesta kde uz vse kontrolovala Lady Tery.Po novem setkani s obry jsme je zavedli na Severni Vrchovinu , ktera v tomto obdobi je pomerne chladnym mistem a nikoho zde nebude otravovat pritomnost obru.Snad jen aby se nevidali smerem ke Gozerovu hradu.

Dalsi novinkou kterou si musim poznamenat jsou zamilovane pohledy Toryho a slecny Is.Jsem zvedav kdy ti dva se vyjadri ze svych citu.Jen jestli se uz nevijadrili a pred nama to taji. At milostivy Olios da a dockamese velkolepe svadby.
  • 0

#22 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2007 13:12

Bolest v srdci

To citim.Jedna polovina srdce odesla s Nyel.Ta druha se tet rozpada kdyz vidim co se deje kolem.
Pripadne mi jako by zlo z jihu nikdy neodeslo a po velkem utoku tu zanechalo sve lidi,kteri dokonale rozvrati tu pevnou hradbu dobra.Povedlo se.Shera slozila funkci ochrance a Gozer taktez. A co me ranilo nejvic je ze i Tory.Vzdal se sveho postaveni Lorda.Tolik prace vynalozene a ted todle.To rozhodnuti muselo hodne bolet.Ale proc.
Doufam ze ho nebo Gozera potkam a vysvetli mi to.Ani Lady Tery mi nedokoazala rici proc to udelali.
Dracice Shera pry uz opustila ostrov.Snad prileti az bude nejhur.Ona to uciti tim sem si jisty.
Pokud Toryho ani Gozera nepresvedcim aby to nedelali tak jen doufam ze zustanou nekde na blizku.Bez jejich podpory si uz nejsem tak jisty obranou Alicie.
Ikdyz zaslouzi si vubec ochranu?Ty pomluvi, manipulace,politika.
Olios to vidi a ten rozhodne.Alicie stoji jeste zato aby byla svoboda chranena.
Jen se obavam ze zlo z Jihu se na tuhle chvili pripravuje uz delsi dobu.A byvala rebelska pevnost ktera ma zlo za uplatu branit nebude zadnou prekazkou.
Olios s nami.
  • 0

#23 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2007 01:24

Stin v srdci

Cely den jsem prosedel na trhu a pomalu mi dochazelo co se deje.Ta jistota , ten pocit domova byl pryc.Srdce prazdne a mysl zmatena.Lidi kolem jsem prehlizel. Cekal jsem zda se ukaze.Vysvetli mi duvody sveho odchodu.Pripomelo mi to muj rychli odchod z armady.Ale todle muselo byt horsi.Co mohlo donutit Toryela aby se vzdal Lordskeho postu.Ta jistota bezpeci si pomalu a jiste vytratila.Ja bez tech tri nedokazu nic. Tory byl ten pravy Lord ktereho bych nasledoval i do samotneho pekla.
Citim velke sklamani. Nyni se upinam jen na jedinou osobu a to je Lady. Odchodem Ochrancu a Toryho se mi Alicie zprotivila.Ale uz jednou jsem utekl pred povinosti a podruhe to neudelam.Prisahal jsem ze budu Alicii branit dokud mi bude srdce bit.
Otazkou je jake srdce, kdyz mi vsichni blizci to srdce rozervali.
Musi to byt vse jen hrozna nocni mura a ja se musim jen probudit.
Ninwe mela tenkrat pravdu a mi jsme se jejimu proroctvi smali.
  • 0

#24 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2008 20:56

Spalene mosty

Tak jsem s Torym mluvil.Nepral si rozebirat duvody jeho odchodu a ja to respektoval.
Za to mi zdelil radostnou zpravu.Is a Tory se do sebe zakoukali a chteji vse stvrdit svazkem manzelskym.Preju jim to.Is je kus poradny zensky. Ikdyz na dracici by asi nestacila. Ta ma radnej stisk.Diky jejimu stisku jsem se asi konecne probudil.
Snad se jeste uvidime.
Probuzenim myslim spalit mosty. Prvni krok jsem udelal , ale stale se chodim koukat do kasni ,zda tam, ma minulost v podobe prstenu ,lezi.Zatim mi nedovoli uplne zapomenout.
Co me vsak trapi nejvic je neznami vrah ktery si dal prezdivku Morsalis. Popisuje sve ciny tak ze mi jde husyna po zadech.Snad to je jen nejaky provokater ktery chce nastvat Lady .Protoze se nenasla zadna tela, zacinam tomu verit.
Pro jistotu si to vse overim.
  • 0

#25 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2008 23:44

Malo zabavi same povinosti

Tak jsem se sni zas videl.No videl, zazitek to zase byl stejne jako kazde setkani sni.
Zrovinka ji obletovali dva manici ,kdyz jsem prichazel na trh. Po mem pozdravu se mi zdala naka nesva, uz jen proto jak si hazela s dykou.No ty dva zacali popijet pivo a dracice se samozdrejme pridala.Nemohl jsem zustat pozadu a snazil jsem srovnat krok.To pivko co udelal ten chlapek primo na trhu lezlo dost do hlavy.V podrousenym stavu jsem se dokolibal za ni k Maugrimovi.Tam uz jse ona uplne zridila.Nejen ze to pivo z ni tahlo ona ho na sebe dokazala i vylit.Kazdy trpos by mohl zavidet jeji opojnou vuni. Ale nenasmal jsem se tak uz hodne dlouho.Nakonec jsem ji odtahl do koupelny a celou jsem ji umil.Nebylo to nic lehkeho, byla totiz celou dobu mimo.Dokonce se mi vysmekla a rozbila si nos. .Pak jsem ji jeste ulozil v jednom z pokoju a obvazal ranu na noze kvuli ktere to cele tak trochu zacalo.
Jsem zvedav co si bude pamatovat.Samozdrejme jsem se po celou dobu choval ve vsi pocestnosti, ikdyz jsem v ty koupelne mel co delat ,kdyz jsem ji tam cachtal jen ve spodarech.
To byl jeden z mala dnu kdy jsem se zas bavil. Jinak to jsou porad nake vytrznosti na trhu a reseni stiznosti obyvatel.Tet naposledy to bylo upozorneni na premnozeni pavouku v Temnym.Byl jsem to overit s par hrdiny .To byla rez. Sama osminoha mrcha vsech velikosti.Porad vypousteli naky jedy a lepive provazy.Vsichni se bili velice dobre.Nejsilenejsi byla asi Flavie.Znal jsem jeji ciny z meho mladi a nijak se nezmenila. Jen v tom ze si svou brutalitu neventiluje na obivatelech Alicie ale na tech potvorach. Diky Oliosi.Protoze ji to slo opravdu dobre.Opcas sem mel uz na male jak se do nas ty mrchy pavouci davali , ale ostatbni prokazali velke bojove umeni.
Neprisli jsme na kloub tomu kde se jich bere tolik ale dost sme jich pobili.Aspon se bude dat chvili prochazet skrz les k jezeru. I presto jsem na trhu tamni pritomne upozornil na to ,ze je tam nebezpecno a at se lesu vyhybaji.
Do te doby nez se vse vyresi vypalenim hnizda.
  • 0

#26 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 09.03.2008 12:24

Pavucina shorela,po vrahovi se slehla zem

Tak Tory vse s uspechem dotahl do konce.Pavouci kteri ohrozovali obyvatele i samotnou Alicii byli zahnani do nejtemnejsich koutu Temneho lesa. Ja jsem se toho neucastnil a dost me to mrzi ,ale jsem rad ,ze se vse povedlo a bude od tech potvor pokoj.Tory si vzal vse na starost hned od zacatku a i ostatni se snazili. Jako treba madam Duhova, ktera vsechny dobrodruhy chtejic vyrazit na ty pavouky, vybavila
batohem plnym samych uzitecnych veci.A ani za to nechtela zadny kulaty.To uz se jen tak nevidi.
Tory vypravoval vse co se udalo. I to ,ze se musili spolcit s Temnyma.
A to se divim. Protoze,proc by Temhni,? taci bojovnici, potrebovali nekoho, jako je par dobrodruhu, aby zabili neco ,co oni sami nemohou .?Ze by jen vyuzili prilezitosti.?
S Temnyma si neni radno zahravat.Vsak byli nakonec zrazeni.Aspon ze prezili.
Mluvil take o nake zenstine ,ktera je od vseho zrazovala, a otom ze ostatni videli nake zjeveni ,pred utokem na tu potvoru pavouci. Todle vse budu muset zdelit Lady . Nemusi ale muze to byt dulezite.
Dalsi dobra zprava je ,ze ten blazen co psal ty lejstra o vrazdeni, uz nepise a jako by se po nem slehla zem.
A vse si zas plyne jak ma.
  • 0

#27 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.05.2008 10:46

Zlo nikdy nespi

Poslednich par udalosti mi k dobrymu spanku nepridalo.
Prvni byla, ze bratricek Tim me opusti navzdy. Priplul z Dominarie aby se semnou rozloucil. Byl jsem z toho dost na meko.Pred Timem jsem to nedal tolik znat ale boli me to hodne.Doufam ze se jednou podivam do jeho rodne zeme a dam mu posledni zbohem.
V dracici jsem se asi zmilil.V hlouby duse je dobra, ale ten chlast ten ji dela bordel v hlave. Nedavno zame resila par prestupku a misto aby to resila domluvou tak hned pokuty a nejradsi kdyby ji nekdo dal na pivo. Pritom kdyz jsme spolu byli sami u Maugrima tak umela byt tak sladka.Ale dava prednost chlastu nez me.Skusim ji z toho dostat.

Dalsi ze znepokojujicich udalosti jsou vskazy obevujici se na trhu.Vyzivaji obcany at neco udelaji z trposi.Zase naka provokace dvou znesvarenych ras. A k tomu se objevuje stale vetsi mnozstvi znepokojenych obyvatel ochotnych za mrsky peniz udelat skoro vse.
Zlo pak nema moc prace vetrit se do nasi blizkosti.
Jako se to stalo Torymu, ktery v dobre vire chtel ochranit hrat a pritom byl nevedomky zneuzit ve jmenu zla. Gozeruv hrad se stal nejspis novim domovem nake chatry z jihu a ke sve obrane pouzivaji temne rude krystaly.
Oliosi drz nad nami ochranou ruku.
  • 0

#28 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2008 16:44

Zlo, unos, intriky,dohody

Citim jak zlo nad Alicii rozprostira svuj stin.Citim jak bych mel vsechny kolem burcovat k ochrane mesta. Citim tu hrozbu a pritom nejsem schopen udelat nic.
Nebyl jsem schopen ani pomoci pri zachrane Zorathuse. Aspon ze uz je zpet a zivi.

Je potreba se mit dvakrat tolik na pozoru.Najit naka voditka k tomu co se deje.Informace.Stara pratelstvi s podsvetim obnovit.
Zpevacka proklepnout.Kdyz to nesvedu ja stary pritel snad jo.Ikdyz rikal ze toho nechal.Ten se svych naviku jen tak nezbavi.

Byl jsem se podivat na tu plamenou cestu ktera uz saha ke spalenisti vojenske tvrze.
Jsem zvedav kde se zastavi.Divnym zpusobem davaji o sobe vedet. Je to jako kdyz kocku lakas na kus snurky.Jen aby to nebylo na odvedeni pozornosti od dulezitejsich veci.
Doufam ze v sobe najdu svou starou silu a nez demoni uderi budeme po boku Lady
vsichni ochranci Alicii pripraveni.
  • 0

#29 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 09.07.2008 21:39

Lord

Udalosti v Alicii berou rychly spat.Aren se stal Lordem diky krystalu a rychlemu usneseni rady.Pri jmenovani noveho Lorda mnoho obyvatel davalo najevou svuj nesouhlas.Ale nasli se i taci kteri s Lordem simpatizuji a nebylo jich malo.Neni divu
Aren vladne hadim jazykem, kterym osali snad kazdeho.I ja v jeho pritomnosti zapominam jaky opravdu je. Ale dulezite je tet zachovat spravny odstup a chladnou hlavu.Mnoho z mich pratel mi rekli co si otom vsem mysli a ze jsou ochotni chranit Alicii i samu proti sobe.
Ale kde je nas opravdovi nepritel.Co maji znamenat ty tahy ktery podniknul.
Unos Zorathuse, pak nasledny zachraneni.Divna informovanost Arena o pohybu demonu ci Zorathuse.Mozna udajna smrt Alamora a stazeni plamene cesty.Proc Jih ceka ,na co.
Dotoho ti zvestovatele.Pohorsuji vsechny Oliosovi verici a preci jen malo vericim se podarilo jejich slova vyvracet.Nechapu ze nikdo z Radu jeste nezasahl.Byvali doby kdy se po meste prochazeli v bile zbroji a nikdo si proti Oliosovi nedovolil neco rici.
Ale ty doby jsou asi ty tam.
Ale stejne me nejvic neda spat ten Aren.Snad se brzy setkam s Beranem a budu zas o neco chytrejsi.Do te doby hlavne neudelat zadnou chybu.
  • 0

#30 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2008 13:31

Co prinese zitrek

Kazdy den se dozvidam o nake potycce s Rebely.Kazdy den je temna cesta o krok bliz Alicii.A kazdy den je utrpeni pro ty kteri citi ze zlo ma navrch, ale jen tise vyckava na tu pravou chvili.Jako kdyz kocka ciha na mys.
V Arenovi se taky neviznam.Dela pro mesto prvni posledni a zakon taky cti.Az si zacinam rikat ze ma srdce a to co onem vim se mi jen zdalo.Ale ne pak zakaze Zlatovousovi obchodovat v Alicii a s takovym ubohym obvinenim.To me vratilo zpet na zem .Zlatovous neni zadnej svatousek ,ale pokud by mel nake nekale opchody ,urcite by nebyl nikdo kdo by to mohl dosvedcit, na to znam Zlatovouse dobre.
Nejvice me uzira to vyckavani. Ta bezmoc a davani nadeji tem co k vam vzhlizi.
Mnoho dobrodruhu pritomnost demonu spis pobizi k rebelii nez k obrane mesta.Mnoho jich nebezpeci z Jihu ignoruje. Skusil jsem pozadat Dridy z Hajku o pomoc. Ale odchazel jsem zarmoucen. Jedina rada znela ,ze cesta znicit nejde.Musime znicit puvodce .
Ale jak.? Vypravu na jih? Jit jen tak na slepo?Pokud je Alamor mrtvi kdo to vse ridi.,
?
Sebrat privrzence Alicie a jit? Co kdyz neuspejem.
Cekat? Odkud prijde prvni uder.?Cekat jestli jse Zorathus zotavi na tolik aby nas mohl chranit.Cekat zda Aren je ci neni nepritel.Cekat na ranu z milosti.
Cekat co prinese zitrek a doufat .

Nebo Jednat???????
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních