A teraz k Zuzke. To tam dievcina musela sediet cele dni a usmievat sa na kazdeho, kto sa pretlacil k fotaku? Chudak dievca. 

No tak to uplne nebylo.
Fotil ji profik, mela vstupy. To samozrejme nic nemeni na tom, ze to bylo narocne.
Pred zacatkem foceni jsme si chvili v improvizovanem zakulisi popovidali atd. Snazil jsem se ji privest do dobre nalady, coz se doufam podarilo. Jinak jsem se bavil i stim profi fotografem a rikal, ze za cely invex predtim jen jeden clovek projevil o foceni zajem (on to velice rad privital, a i pro Zuzku to urcite bylo spestreni na konci narocneho tydne). Ostatni jen okouneli a slintali nad Zuzkou
Holka to brala celkem profesionalne, a urcite ji to vubec nevadilo. Myslim ze i obnos ktery za to vyinkasovala nebyl maly. Ptal jsem se ji, jestli dela fotomodelku jako profik a zivi se tim a rikala ze ano, takze to nebyla treba nejaka studentka. Kazdopadne tam bylo vice modelek v tom pavilonu a ruzne se tam fotilo a na Zuzce bylo videt ze je o tridu vyse.
Ja bych to treba nedokazal. Takhle se ukazovat. Ale treba kdyz sem ji fotil a aranzoval, tak sem tech cca 70lidi za mnou vubec nezaznamenaval. Proste jako kdybych tam byl jen ja a Zuzka.
Proste skvely zazitek. Jedna z veci, ktere jsem si chtel v zivote zkusit. Jen manzelka moje nadseni nejak nesdilela