zatýkání
Odesláno 14.10.2006 21:32
Odesláno 14.10.2006 22:06
zrejme nejaka novinka ale proc ji nekdo do novinek nenapsal?
#4 Host_Ariadna_*
Odesláno 14.10.2006 23:18
Vy urcite dokazete zarazit ten proud cizokrajne nekvalitni neproclene bizuterie, vidte?
* par mescu naditych zlatacky zmeni majitele *.

*po par dnech*
Skvele, kapitane, jen tak dal. Jste pravy vlastenec. A jako takovy, musite byt radne odmenen....

Odesláno 15.10.2006 07:30
Fakt ,kapitane. Ta zlatnicka konkurence je strasna. Abych se pomalu lidi doprosovala, aby kupovali moje sperky. Vsichni kupuji jken ty levne napodobeniny, co se za par tydnu rozpadnou.
Vy urcite dokazete zarazit ten proud cizokrajne nekvalitni neproclene bizuterie, vidte?
* par mescu naditych zlatacky zmeni majitele *.
![]()
![]()
*po par dnech*
Skvele, kapitane, jen tak dal. Jste pravy vlastenec. A jako takovy, musite byt radne odmenen....
az na to ze zatykaji Cathrin a to je hornik

#6 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.12.2006 23:11
snazil jsem se udelat quest v oblezene vesnici kde jsem mel zabit jednu NPC a jeji hlavu odnest do rezidence vudce banditu na planine banditu.

po te co jsem zautocil na danou NPC, ostatni se take zmenili hostile a doslo k mensim "nehodam".
Ted jsem se logl v meste a byl jsem za to zatcen. ale 2x ?
momentalne cekam ve vezeni protoze po treti se mi nechce platit 5k. :/
co ted ? kompenzace se mi asi nedostane (ani ji neocekavam), ale spise bylo by hezke se alespon vratit do normalnich koleji. Zmizi to po restartu ? (nebo az mi to vyplundruje cely ucet)
Edit: tak uz me zatkli i po 3ti.
#8 Host_Ariadna_*
Odesláno 27.12.2006 23:44
no...
ono je to myslim tak, ze kdyz zabijes neutralni NPC, straze te budou ve meste zatykat za vrazdu. A to ze podplatis sefa veznice a vezmes roha jeste neznamena, ze te nemuzou zatknout znovu.

Po restartu by melo byt vse v normalu...
Jinak bacha, po restartu myslim mizi i klic od vezeni ( tim si ale nejsem jista ), takze pokud jsi ve vezeni, pouzij klic a uloz si hru az po vychodu z vezeni.
Odesláno 28.12.2006 13:11
Odesláno 28.12.2006 13:22
ale jak odešla byly vypnuty.. nebo ne ?
Za to zabiti bys mohl dostat max 3 PKP body tuším což znamená že by te stráže tutove 3x nezatkly.
Odesláno 28.12.2006 13:29
Odesláno 28.12.2006 13:42
a co kdyz vsechny modre npc kolem, po utoku na legitimni cil zmenili na rude ?
myslím, že budou brány pořád stejně jako frienly NPC, ale to je jen má domněnka, radši se zdekuj z města, kde máš nebezpečí vězení a čekej na pár restartů;) myslím, že za jedno NPC jsou hned dva PKP bodíčky, pro sichr zkus zaspammovat u Lopyka

Odesláno 28.12.2006 14:11
Odesláno 28.12.2006 17:20
ztrata 20k 800zl neni spatne na jeden npc quest...a zda se ze to porad neni konecne...

Odesláno 28.12.2006 17:32
Rebelové takhle najímají nové zájemce...

Odesláno 28.12.2006 17:41
Jsi prokletý, dřív se tuším za ten quest dávala i runa prokletí, každopádně teď už se do města nepodíváš...
Rebelové takhle najímají nové zájemce...
no ja ten Q ani nedokoncil... ten zmetek proste zmizel kdyz byl tezce ranen. a pak "respawnul-nebo-co" s plnym zivotem... .

Echm..neschaneji rebelove kaplana do sve pevnosti ?

...jestli to dava 2pkp body za kazdou zabitou npc...
Tak to budu moci do mesta snad nekdy v polovine pristiho roku...

Odesláno 28.12.2006 17:46
To co říkaj je nejaka blbost Protože stráže si haze 1k20 a pokud hodí min nez mas pkp bodu tak by te mneli zatknout coz je blbost aby te zatkli tolikrát za tak málo bodůno ja ten Q ani nedokoncil... ten zmetek proste zmizel kdyz byl tezce ranen. a pak "respawnul-nebo-co" s plnym zivotem... .
![]()
Echm..neschaneji rebelove kaplana do sve pevnosti ?
...jestli to dava 2pkp body za kazdou zabitou npc...
Tak to budu moci do mesta snad nekdy v polovine pristiho roku...
Jen takova otazka kolik jsi toho vlasne zabil ???
Odesláno 28.12.2006 17:57
Jen takova otazka kolik jsi toho vlasne zabil ???
No.. asi bych oblezenou vesnici prejmenoval na vypalenou vesnici...
Ale vazne...
pote co se (Kevin ?) Latt znovu objevil s plnym zivotem tak to bylo takove pobihani kolem obcas to nekdo schytal az se mi ho povedlo vymknout za ohradou.
Pak me napadla nejaka jina npc ktera byla hned ustrelena nacez muj klerda vzal jaksi iniciativu do vlastnich rukou(ve chvilce me nepozornosti) sundal lukem jeste dalsi ktere byli taky hostile.
Pak jsem se sel do hospody vyspat protoze bych se ven ziv nedostal..
..ale tam byli taky nejake hostile npc...a naspawnovali se celkem mozna 2x(to jest ti co tam byli + 1 spawn) nez jsem mohl ulehnout..bez hlasky "nepratele pobliz."
Pak jsem v invisiblu prosel az do mesta kde jsem sel pryc ze hry.
A pak zacal ten muj "mensi problem"
Takze bych rekl ze dost...

Odesláno 28.12.2006 18:18
Odesláno 28.12.2006 18:28
Buh ti dodej štestí a trpěšlivost ..No.. asi bych oblezenou vesnici prejmenoval na vypalenou vesnici...
Ale vazne...
pote co se (Kevin ?) Latt znovu objevil s plnym zivotem tak to bylo takove pobihani kolem obcas to nekdo schytal az se mi povedlo vymknout za ohradou.
Pak me napadla nejaka jina npc ktera byla hned ustrelena nacez muj klerda vzal jaksi iniciativu do vlastnich rukou(ve chvilce me nepozornosti) sundal lukem jeste dalsi ktere byli taky hostile.
Pak jsem se sel do hospody vyspat protoze bych se ven ziv nedostal..
..ale tam byli taky nejake hostile npc...a naspawnovali se celkem mozna 2x(to jest ti co tam byli + 1 spawn) nez jsem mohl ulehnout..bez hlasky "nepratele pobliz."
Pak jsem v invisiblu prosel az do mesta kde jsem sel pryc ze hry.
A pak zacal ten muj "mensi problem"
Takze bych rekl ze dost...
Nebo spíš Lopyk ?

Rozhodne se pokus vyhýbat Mestu
Odesláno 29.12.2006 08:12
#24 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.12.2006 16:25

#26 Host_Lopyk_*
Odesláno 30.12.2006 04:06
Odesláno 30.12.2006 08:26

Odesláno 30.12.2006 18:47
1 uživatelů si čte toto téma