Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#1 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 09:47

Tak jsem to sem hodil dalsi varku nasranejch tellu ve hre snad nejak preziju, nadavky kdyz to udela dotycnym dobre taky.

Navrh je nasledujici - zrusit scitani AB z boostu klerickych kouzel, se to trosku nakouslo ted jinde a tu se to resilo uz nekolikrat, asci me v tom snad nenecha samotnyho a trosku sem neco napise :wow: nerikam ze by se hned mel brat jen ten nej ale aspon zrusit scitani prizen + sila (dmg z prizne a boost sily samo nechat jedna se ciste o scitani AB)

*zaleze za vysokou pavezu*

tak a ted piste co vy na to a prosim hlavne nekoho kdo do toho vidi jestli je to realne nejak upravit po technicke strance (ale melo by jit)
  • 0

#2 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 09:51

Upravit to pravdaze ide kedze to je na mnohych serveroch, avsak pripominam tento prispevok, ktory toho v sebe obsahuje vela k podobnym temam :wow:
http://www.nwn.cz/fo...ndpost&p=146544
  • 0

#3 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 09:52

Keltare, ze mas silu poustet se do boje s vetrnymi mlyny. Ale držím palce. :excl:

p.s.: Alwine, dnes je to vážně poslední! (možná) :wow:
  • 0

#4 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 09:58

no tak pockam par hodin jestli se tu k tomu nekdo vyjari na takovy urovni aby to vypadalo ze sem si nabehl na nadavky aspon z nejakyho duvodu nebo to bude lepsi cely smaznout, hadam spis to druhy :wow: vsak proc neco resit, nejlepsi mlaticka je proste klerik a tu to tak i zustane :excl:

chapu ze se do toho nikomu nechce ja nevim jak narocne to je udelat ale sna duprava par kouzel neni prace na tejden a zjevne nejsem jedinej clovek kterymu to pripada divny
  • 0

#5 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 10:10

napad je to sice dobry, ale.....
musim rici to, co se mi chce rici na vetsinu uprav:

Kdyz se ti zda nejake povolani proste to nej, tak za nej hraj..
Pak az tu teprve budou behat jen klerici a zaklinaci, napadne mozna nekoho ,aby se to upravilo. Ale zatim tomu tak neni, tak neni co resit.... :wow:
  • 0

#6 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 10:13

napad je to sice dobry, ale.....
musim rici to, co se mi chce rici na vetsinu uprav:

Kdyz se ti zda nejake povolani proste to nej, tak za nej hraj..
Pak az tu teprve budou behat jen klerici a zaklinaci, napadne mozna nekoho ,aby se to upravilo. Ale zatim tomu tak neni, tak neni co resit.... :excl:

Zobrazit příspěvek

tohle tema se resi strasne dlouho jen se k te uprave nikdo neodhodlal to co pises je s odpustenim postaveny na hlavu, upravy nemaj reflektovat co za jaky povolani se hraje ale prispet k vyvazenosti, to je jako by si rekla ze kdyz tu ted ma kazdej druhej WM tak mu sebereme nejaky bonusovy veci co ma aby se hral min :wow:

vem si klerika - ma boosty temer jako mag ( nevka haste vlastnosti) + svy boosty na boj + heal = trosku moc kdyz se podivam jaky jsou podminky na demone
  • 0

#7 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 10:14

To chcete oslabit najlepsiu mlaticku a najlepsieho odomykaca na demone? Som s vami. :wow:
  • 0

#8 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 10:15

To chcete oslabit najlepsiu mlaticku a najlepsieho odomykaca na demone? Som s vami. :excl:

Zobrazit příspěvek

nezapominej na healy a ressy ma toho malo proste je slabouckej :wow:
  • 0

#9 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 10:49

Zadna vyvazenost neexistuje!

DaD, NWN, PaP vse je o druzinach, kombinacich povolani v parte.
  • 0

#10 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 10:55

... kombinacich povolani v parte ....

Zobrazit příspěvek

jop jeden da max ab (klerik - diky tomu ze vse trefi hodnekrat za kolo da v konecnem duledku i max dmg) dalsi healuje (klerik) pak nekdo odemyka (klerik) a jeste by se nekdo hodil s maggi na bbosty (klerik) pak MOZNA nekdo kdo si s nim bude povidat aby nesel sam :wow:
  • 0

#11 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 11:15

No, já nevím, jestli půjde o vyvážení. Vždycky se někomu povede udělat něco pořádnýho, co bude vynikat nad ostatníma. Paladin má podobný kouzla, jako klerik a to je chceš taky poupravit? Nebo dát třeba na božskou přízeň, že ti to zničí zbraň?
Když nevíš, jak postavu udělat, tak ti je stockování stejně k ničemu (třeba já). A když to víš, tak tě nějaká uprava kouzel vůbec nezajímá.
Taky vem, že klerik nemá kouzel nekonečno a jednou mu musí dojít. Vím, že skoro každej si dává alespoň 9lvl klerika,aby měl ress, healy a právě božkou sílu a přízeň.
Ale ne každej si dává haste a nevku. Třeba Tery myslím jel schválně na léčení. Tuhle jsme někoho viděl s kamenkou. Je to podle toho, jako si navolí domenu.

Jinak přeju hodně uspěchů. Možná to nejde poznat, ale nejsem proti tomu
  • 0

#12 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 11:24

jasny nerikam ze vsichni musi mit klam a putovani to ani omylem, jen mi rekni kde veme radsi kleru s lecenim nez s klamem nebo putovanim, prave na to narazim ze klerik by uz kvuli tomu aby byl duvod delat ty vyse vzpominane party hlavne healer + booster a ne jeste k tomu odemykac ( do toho se tu nenavazim jen rikam ze kdyz chce muze i to coz jiny povolani ne) a vazne nej mlaticka. Rikat ze nema kouzel nekonecno je ponekud kratkozrake kdyz vemu napr bug s nevkama :excl: a taky to by mel klerik mit nekonecno jeste k tomu ? :wow:

myslim si ze klerik muze byt silny i bez toho aby z nej byla lepsi mlaticka nez warr / WM napr gerald je toho zarnym prikladem ze klerik a jeho sila nezavisi jen na stackovani buffu na AB ale spis na vyuzivani ostanich kouzel atd
  • 0

#13 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 11:28

gerald

Zobrazit příspěvek

už zase gerald jo? :excl: chudák malej, ještě že se nedal na dráhu PKčka... a podívej včera stačila chvilka jeho nepozornosti a prskavak jej usmažila :rolleyes:

edit: asi si musím dát ještě ten jeden lvl toho zloděje abych se moh jít chodit koukat na ty poklady :wow:
  • 0

#14 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 11:29

už zase gerald jo?  :rolleyes:  chudák malej, ještě že se nedal na dráhu PKčka... a podívej včera stačila chvilka jeho nepozornosti a prskavak jej usmažila  :laugh:

Zobrazit příspěvek

heh no prskavka usmazi kazdyho a pls to sem netahej to at hori jinde :wow: vsak tu to zachvili taky vzplane neboj, nebo mozna se mi bude nadavat jen ve hre aby to nebylo tak verejne :excl:
  • 0

#15 Host_Taha_*

Host_Taha_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 11:32

jasny nerikam ze vsichni musi mit klam a putovani to ani omylem, jen mi rekni kde veme radsi kleru s lecenim nez s klamem nebo putovanim, prave na to narazim ze klerik by uz kvuli tomu aby byl duvod delat ty vyse vzpominane party hlavne healer + booster a ne jeste k tomu odemykac ( do toho se tu nenavazim jen rikam ze kdyz chce muze i to coz jiny povolani ne) a vazne nej mlaticka. Rikat ze nema kouzel nekonecno je ponekud kratkozrake kdyz vemu napr bug s nevkama :excl:  a taky to by mel klerik mit nekonecno jeste k tomu ?  :wow:
myslim si ze klerik muze byt silny i bez toho aby z nej byla lepsi mlaticka nez warr / WM napr gerald je toho zarnym prikladem

Zobrazit příspěvek

Furt neco omezovat rusit. Proc ne radsi neco pridavat a vyvazovat. Nevim proc ti tak vadi klerici kteri sou totalne zavisli na bostech a bez nich sou uplne knicemu. Ostatne kdyz je ten klerik tak dobrej tak proc ho nejedes?
  • 0

#16 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 11:36

Furt neco omezovat rusit. Proc ne radsi neco pridavat a vyvazovat. Nevim proc ti tak vadi klerici kteri sou totalne zavisli na bostech a bez nich sou uplne knicemu. Ostatne kdyz je ten klerik tak dobrej tak proc ho nejedes?

Zobrazit příspěvek

ja na kouzlici postavy nejsem to sem myslel ze kazdej uz vi, navic nemusim prece hrat neco jen proto ze to je silny to je pro me divna filozofie hraju to co me bavi a chci hrat, omezovat .... no treba proto ze kdyz se omezuje mnich (kamy) mag (pracky) tak nevidim duvod proc se nepodivat objektivne i na to ostatni co je trosku moc

edit : muj nazor, mozna spatnej tak misto nadavani sem napiste svuj, rad ho uslysim

edit 2 : jo a tohle vzniklo proto ze si myslim ze klerik by nemel o tolik ( 10 - 15 ab) prevysovat ciste bojove povolani protoze ve spojeni s tim co dalsiho klerik umi (muze umet) je to vazne trosku moc nepomerne
  • 0

#17 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 11:37

jop jeden da max ab (klerik - diky tomu ze vse trefi hodnekrat za kolo da v konecnem duledku i max dmg) dalsi healuje (klerik) pak nekdo odemyka (klerik) a jeste by se nekdo hodil s maggi na bbosty (klerik) pak MOZNA nekdo kdo si s nim bude povidat aby nesel sam  :wow:

Zobrazit příspěvek

Toto sa mi pacilo. :excl:
  • 0

#18 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 11:39

>Shini
Vyvazenost existuje, len si ju este nevidel

>Strinx
V tom je teraz ten vtip. Na to aby si na demone teraz urobil silnu postavu nepotrebujes byt vobec ziadne PGcko, skoro nic o tom nemusis vediet, staci ked tam naplacas nejak klerika a uz mas navrch. Prikladom vam moze byt to, ze ste mali problem aj s primitivom ako Viconia, a tiez inymi... :wow:

Najvacsi problem vidim v divine power. Okrem toho, ze tento zazrak buguje, este aj vyrovnava rozdiel medzi plechovkou a klerikom. Dokonca je to urobene tak [kvitek medový]ne, ze nezalezi na tom ako chybne si si naklikal kazdy level, vzdy to napravi tvoju neschopnost a dotiahne ta to na tu istu uroven. Jediny limit tam ostane max 20ab buff. Toto kuzlo osamote napriklad robilo z inak uplne neskodneho klerika/rdd pomerne silnu zalezitost.

Riesenie moze byt v tom, ze sa zakaze kuzlit divine power, ked uz mas nahodene divine favor a naopak. Alebo este lepsie, keby bolo po mojom, tak len jednoducho zrusim divine power a bol by svaty pokoj. Hned by sa ukazalo kto si toho klerika vie postavit, a kto sa len spolieha na tuto sprostost z dielne BW.
  • 0

#19 Host_Taha_*

Host_Taha_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 11:41

ja na kouzlici postavy nejsem to sem myslel ze kazdej uz vi, navic nemusim prece hrat neco jen proto ze to je silny to je pro me divna filozofie hraju to co me bavi a chci hrat, omezovat .... no treba proto ze kdyz se omezuje mnich (kamy) mag (pracky) tak nevidim duvod proc se nepodivat objektivne i na to ostatni co je trosku moc
edit : muj nazor, mozna spatnej tak misto nadavani sem napiste svuj, rad ho uslysim

Zobrazit příspěvek

Mno proto rikam ze je to to jedine co klerik ma :) na kratkou dobu vysoke ab ale tim to hasne. Nepredpokladam ze ho nekdo bude delat kvuli leceni .)
  • 0

#20 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 11:52

hm ke stackováni.....

můj klerik Gerald má se svými rukavicemi za použití všech boostů na něž může dosáhnout max 46..... pokud se to zdá někomu mnoho......

myslím, že kdejaký průměrný WM a spol má minimálně to samé... možná se mýlím, klidně mě opravte...

rušení atd... nic nezmění, ti co chtějí hrát a být max postava vždy budou hrát zrovna tu konkrétní max postavu, ted je to kouzlící povolání..... ti co chtějí hrát postavu budou hrát postavu.....

jen bych rád připoměl je to o hráčích ne o buildech, aspon podle me a jak již Shini výše zmínil, má to být kombinace povolání, tvoření družin....

Edit: podle mě není řešení stále něco ubírat, ač vcelku jestli to bude nebo nebude je mi jedno... přijde mi, že nyní se každý stará jen o to (nic proti tobě Kelte) kdo je čím silnější a co ještě sebrat..... problém asi nastal v počátku, kdy se něco vzalo... třeba devast mlátičkám (no jasně i combo buildům s klerikem) a teď se každý pokouší hledat rovnováhu tam kde nemůže být..... ale rušení, ubírání, upravování atd... ještě nikdy rovnováhu nepřineslo....
  • 0

#21 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 12:26

....

Zobrazit příspěvek

Ale v zasade nie si proti tomu, aby sa tento bug odstranil, nie?
  • 0

#22 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 12:41

Ale v zasade nie si proti tomu, aby sa tento bug odstranil, nie?

Zobrazit příspěvek

nejsem, neovlivňuje mě.... je mi to vcelku fuk.... jen jsem se snažil poukázat na skutečný stav a možnou příčinu...
  • 0

#23 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 12.10.2006 13:06

hm ke stackováni.....

můj klerik Gerald má se svými rukavicemi za použití všech boostů na něž může dosáhnout max 46..... pokud se to zdá někomu mnoho......

Tohle je poněkud zavádějicí.

20 BAB + 10! (z ability) + 5 zbraň + 1 aid + 1 bless + 4 div. power + 3 zaměření na zbraň + 5 divine favor = 49 a to tam ještě nefiguruje battle tide.

Asi jsi někde udělal chybu.
  • 0

#24 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:10

20 BAB + 10! (z ability) + 5 zbraň + 1 aid + 1 bless + 4 div. power + 3 zaměření na zbraň + 5 divine favor = 49 a to tam ještě nefiguruje battle tide.

Zobrazit příspěvek

A to nezabudaj este na to ze rukavice su trocha lepsie ako +5 .. skor to vyzera ze gerald je wisdom based, a tak ma silne kuzla, ale trocha slabsie AB .. aj ked to slabsie AB je priblizne take, ako ma silovy bojovnik :-D
  • 0

#25 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:10

Zobrazit příspěvek

hm 49 ? nu myslím že ne ale vyloučit to nemohu.. jinak rukavice jsou více než +5 aid nečaruju, zaměření na rukavice nemám... asi tak....
  • 0

#26 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:26

A to nezabudaj este na to ze rukavice su trocha lepsie ako +5 .. skor to vyzera ze gerald je wisdom based, a tak ma silne kuzla, ale trocha slabsie AB .. aj ked to slabsie AB je priblizne take, ako ma silovy bojovnik :-D

Zobrazit příspěvek

Nebyl jsem si jistý o kolik má tu AB-based abilitu nižší, ale to je právě na tom to drsné no :wow:

hm 49 ? nu myslím že ne ale vyloučit to nemohu.. jinak rukavice jsou více než +5 aid nečaruju, zaměření na rukavice nemám... asi tak....

Zobrazit příspěvek

V pohodě, já nemyslel, jakože chybu ve výpočtu, ale spíš "chybu" v buildu.
  • 0

#27 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 12.10.2006 13:26

Zobrazit příspěvek

nj a prave na to narazim takze ma vyhodu bojovnika - AB ( nejakej ten dmg, sice ne toliko ale stejne) a k tomu u geryho hodne drsny kouzla u ostatnich klerdu combat zamerenych se AB dsotava uplne jinam, tim i dmg. Proc nemuze byt na boj nejlepsi bojovnik ? :wow:
  • 0

#28 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:30

Zobrazit příspěvek

no jo prokoukli jste me jsem wisdom based.... sice nevím moc co to znamená ale předpokládám že jako mám velkou moudrost :wow:

no a kolik má AB bojovník by mě fakt zajímalo.... já to fakt nevím... nidky jsem jej nehrál...
  • 0

#29 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:32

V pohodě, já nemyslel, jakože chybu ve výpočtu, ale spíš "chybu" v buildu.

Zobrazit příspěvek

no spíš jde o to že jsem klerik..... kdybych měl být pořádnej build měl jsem několik variant jak z toho mýho kouzlícího klerika udělat PGčko..... ale o tom to myslím není, ač spoustu lidí z Demony tak uvažuje a nedokážou to pochopit....
  • 0

#30 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 13:34

no spíš jde o to že jsem klerik..... kdybych měl být pořádnej build měl jsem několik variant jak z toho mýho kouzlícího klerika udělat PGčko..... ale o tom to myslím není, ač spoustu lidí z Demony tak uvažuje a nedokážou to pochopit....

Zobrazit příspěvek

PGčko...no přidej zen-archery a máš to :wow:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních