Skočit na obsah

Fotka

Rogue / SD / Fighter

• Please log in to reply
48 odpovědí na toto téma

#1 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2006 08:44

tak potřebuju zmixovat tuhle trojku, má to být samozřejmě hlavně zloděj, tak co byste mi doporučili? rady na vše přijímám, chci vidět, jak to vidíte vy :angry: nějaké featy co doporučíte atd...
  • 0

#2 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2006 09:09

tak potřebuju zmixovat tuhle trojku, má to být samozřejmě hlavně zloděj, tak co byste mi doporučili? rady na vše přijímám, chci vidět, jak to vidíte vy :angry: nějaké featy co doporučíte atd...

View Post

Clovece, ved to tu riesili pred par dnami... Nechces si to najst?

Chapem, ze kliknut do sekcie Buildy a najst topic "zlodej_SD_ranger/fighter ci neco jineho, jak to splacat dohoromad" je unavne, ale... :angry:
  • 0

#3 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2006 09:13

Bud originalny a sprav si 19 Rogue / 10 CoT / 1 SD

Stratis +6 damage ( kvoli specializaciam ), ale dostanes +5 k saves co sa ti ako zlodejovi celkom hodi.

CoT ma ale podmienku na presvedcenie, takze si s nim "padoucha" nezahras ( teda ak hras podla presvedcenia :angry: )

Inak co sa tyka featov budes na tom viac ako dobre, pretoze dostanes 2 bonus pre-epic, a 3 po epicu.

Co sa tyka vlastnosti:

Videl by som to na 2 varianty :

Rasa Elf / hobbit ( Elf je lepsi pretoze mas profic. na rapier a ten potrebujes ovladat a dat si na neho focus ak chces CoTa )

STR : 12
DEX : 20
CON : 10
WIS : 8
INT : 14
CHA : 8

Klasicke rozpolezenie ktore ti dovoli dosiahnut finalnu DEX az na hodnotu 30 ( +12 ) ak vezmes 3x Great Dex. Je na tebe ci vezmes 2 zbrane ( i ked to by som potom nedaval rapier, ale nieco mensie ( kukri, short sword ) alebo mu das imprrowed knockdown + expertise.

Druha kombinacia je taka dost nezvycajna...

STR : 12
DEX : 18
CON : 10
WIS : 8
INT : 14
CHA : 14

Toto bude pravy zlodejsky Tormov sampion ;) Charismu tam ma prave kvoli Divine Wraith, ktore z neho na urcity cas spravi celkom slusneho masera a bude z neho aj fesak ;o)

Inak obe dve varianty maju epic dodge takze je to len o preferenciach.

Vacsina ludi tu asi bude radit toho bojovnika, koniec koncov je to i nazov topicu. Chcel som len byt originalny :angry:
  • 0

#4 Smajdalf

Smajdalf

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 227 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2006 11:18

Bud originalny a sprav si 19 Rogue / 10 CoT / 1 SD

:angry: hm zajimave pojeti
  • 0

#5 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 23.10.2006 07:56

To je vela zajímavé.Já jezdím 4Fighter/1SD/15Rogue.Ale featy na obě zbraně vyjdou jentak tak i s epic dodge.Ale není to špatná věc.Používám zbraně podle příležitosti.Pokud jdu na PvM tak dvě kukri, pokud jedu PvP tak kukri a štít.to jen v případě že má vělké AC :) ..
staty: str.:10
obr.:18
odo.:16
int.:14
moudr.:8
char.:8
nebo tak nějak...není to nejlepší ale klasika je klasika :)
  • 0

#6 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 23.10.2006 08:58

nebo tak nějak...není to nejlepší ale klasika je klasika :)

View Post

To jo no zvalst kdyz to nema ani 4 utoky za kolo ... to je nejaka moda tenhle sadomasochismus
  • 0

#7 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 09:56

ten build ma byt :
bud
16rogue/4fajtr pred epicom + 1SD/2fajtr/7rogue po epicu
alebo
12rogue/7fajtr/1SD pred epicom + 1fajtr/9rogue po epicu

na inych kombinaciach iba tratis. pravy je o triedu lepsi, ale musis si pockat s SD az po 20, co moze byt aj problem. fajtra aj po epicu, koli epickej specke.

inak mam dojem, ze 3 utoky zacnu hracovi vadit, az ked si poriadne zahra s niecim co ma utoky 4 ;)
  • 0

#8 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 17:21

ten build ma byt :
bud
16rogue/4fajtr pred epicom + 1SD/2fajtr/7rogue po epicu
alebo
12rogue/7fajtr/1SD pred epicom + 1fajtr/9rogue po epicu

na inych kombinaciach iba tratis...

View Post

mno nerek bych ze napriklad na kombinaci 19r/10f oproti temhle dvoum jenom tratis..
  • 0

#9 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 19:10

podla toho, kedy ktore zoberie. mne islo hlavne o tu skladbu lvl pred epic.
  • 0

#10 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2006 20:18

3 útoky stačí, pokud každý dává dostatečný dmg (ale lepší je mit samozřejmě 4 pokud to jde :cool: ).
Třeba epic kobolt +6 2d4 acid 5d6 sneak hips, IE, + nějakých 3d8 za socket +13 za str. Reshift = +70hp, při nízkem počtu hp občas i restart :tongue:
Průměrný dmg je kolem 55, kritikal přez 100. Navíc má i kvalitní dmg proti kritikal imuním, což se o dex zloději říct nedá. :mad:
  • 0

#11 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 16:35

plácnu to sem
potřeboval bych prosím obhájení toho, v čem je lepší 10war/7wm/13rog/ nad 6war/7wm/17rog
-dle instrukcí kamaráda přes sílu, body tak akorát na demontážní skilly, do rukou šavli a štít
děkuji za konstruktivní přispěvky :cool:
  • 0

#12 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 03.11.2006 16:40

plácnu to sem
potřeboval bych prosím obhájení toho, v čem je lepší 10war/7wm/13rog/ nad 6war/7wm/17rog
-dle instrukcí kamaráda přes sílu, body tak akorát na demontážní skilly, do rukou šavli a štít
děkuji za konstruktivní přispěvky  :cool:

View Post

No ja bych zlodeje jel asi pres Dex a hnal to na epic dodge, v ruce rapir, ...
  • 0

#13 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 16:44

No ja bych zlodeje jel asi pres Dex a hnal to na epic dodge, v ruce rapir, ...

View Post

toje tak zpola nekostruktivní příspěvek, já bych jel zloděje taky přes dex na dual kukri, ale tady nejde o mě, ani o tebe (ne, opravdu ne :cool: ) ale jak už sem poznamenal, o kamaráda, co by rád mlátiče na blízko, tak sem mu dal tip na něco s WMkem, tj. zloděj na trochu odemykání a pár pěknejch featůnebo palačinku na kouzla...
otázka platístále :tongue:
  • 0

#14 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 17:00

plácnu to sem
děkuji za konstruktivní přispěvky  :cool:

View Post

Mno..obhajeni...samozrejme obe verze maj neco do sebe. Ta prvni ma navic 2fighter featy, ta druha 1rogue feat a +2d6 sneak, kdyz vynechas skilly a hp...ja bych teda dal prednost tomu prvnimu jelikoz sneakum na demone neprikladam zas tolik dulezitost, tim min u buildu bez SD.
  • 0

#15 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 17:07

Mno..obhajeni...samozrejme obe verze maj neco do sebe. Ta prvni ma navic 2fighter featy, ta druha 1rogue feat a +2d6 sneak, kdyz vynechas skilly a hp...ja bych teda dal prednost tomu prvnimu jelikoz sneakum na demone neprikladam zas tolik dulezitost, tim min u buildu bez SD.

View Post

mě šlo práve o oportunistu+crripling + jeden z těch dvou záchran na reflexy... preepic bych u obou dal 5/7/8....
no epic featy se nikdy nestratí....zkusit se to dá..
DĚKUJI za kostruktivní příspěvek :cool:
  • 0

#16 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 03.11.2006 17:17

mě šlo práve o oportunistu+crripling + jeden z těch dvou záchran na reflexy... preepic bych u obou dal 5/7/8....
no epic featy se nikdy nestratí....zkusit se to dá..
DĚKUJI za kostruktivní příspěvek  :tongue:

View Post

Nevim proc delas na foru takove komedie, ale ja jsem zastancem nazoru, ze nejlepsi zkusenost je prave ta vlastni. Tudiz kdyz mi bude nekdo o necem neco vypravet, tak je to sice hezke, ale lepsi je si to sam zazit.

Pokud chces vedet rozdily mezi temito buildy, tak si je postav nekde na testu a muzes je porovnavat a srovnavat. A kdyz budes jooo sikovnej, tak o tom dokonce muzes udelat pekny report na forum.

Uprimne nesnasim lidi, co nejsou schopni si udelat vlastni nazor, jsou natolik liny, ze ani nerozvinou nejakou aktivitu na reseni sveho problemu a cekaji, co za ne vymysli nekdo jinej nebo si nechaji vnutit cizi nazor.

Pochopila ? :cool:
  • 0

#17 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 17:23

Nevim proc delas na foru takove komedie, ale ja jsem zastancem nazoru, ze nejlepsi zkusenost je prave ta vlastni. Tudiz kdyz mi bude nekdo o necem neco vypravet, tak je to sice hezke, ale lepsi je si to sam zazit.

Pokud chces vedet rozdily mezi temito buildy, tak si je postav nekde na testu a muzes je porovnavat a srovnavat. A kdyz budes jooo sikovnej, tak o tom dokonce muzes udelat pekny report na forum.

Uprimne nesnasim lidi, co nejsou schopni si udelat vlastni nazor, jsou natolik liny, ze ani nerozvinou nejakou aktivitu na reseni sveho problemu a cekaji, co za ne vymysli nekdo jinej nebo si nechaji vnutit cizi nazor.

Pochopila ?  :tongue:

View Post

to já dělam běžně, ale teď sem ve hře, navíc spoustu buildů sem i už otestoval, ale tady de hlavně o hratelnost na Demoně,to asi v testu nepoznam proto mi de o těch 10 warů, že to spřístupňuje chrániče?nevim jaký, myslel sem, že soutak dobrý, žeje lepší si vzít 10 warů, featy sou samo fajn.... ale reflexy nic nebo půlka mi připadá tak dobrý....
trochu si ustřelil, ale to se stává i vám neomylným :tongue:
PS: právě na tom testování začínam bejt závislej, zkoušet lepšíalepší kombinace mě děsně baví a ty se čertíš, když požádam o radu zkušenějšího? :cool:
  • 0

#18 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.11.2006 21:20

3 útoky stačí, pokud každý dává dostatečný dmg (ale lepší je mit samozřejmě 4 pokud to jde  :cool: ).
Třeba epic kobolt +6 2d4 acid 5d6 sneak hips, IE, + nějakých 3d8 za socket +13 za str. Reshift = +70hp, při nízkem počtu hp občas i restart  :tongue:
Průměrný dmg je kolem 55, kritikal přez 100. Navíc má i kvalitní dmg proti kritikal imuním, což se o dex zloději říct nedá. :tongue:

View Post

No ja teda epik kobolda mel ale zadna slava AB pravda nemel sem ho pres silu no kdyz nebude akrobacie pokud chces 4 utoky tak nebude tak ani AC zadna slava
  • 0

#19 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2006 21:26

No ja teda epik kobolda mel ale zadna slava AB pravda nemel sem ho pres silu no kdyz nebude akrobacie pokud chces 4 utoky tak nebude tak ani AC zadna slava

View Post

v těch formáchse moc nevyznam... ale potkal sem jednoho hráče co používal nějakou formuliche.. málem se ho nebyl schopnej zabít (s druidem) :cool:
  • 0

#20 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 03.11.2006 22:26

v těch formáchse moc nevyznam... ale potkal sem jednoho hráče co používal nějakou formuliche.. málem se ho nebyl schopnej zabít (s druidem)  :cool:

View Post

No Risen Lord jde postavit fakt zajimavej ale stejen sam skoro nic netrefi .-(
  • 0

#21 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 09:40

No Risen Lord jde postavit fakt zajimavej ale stejen sam skoro nic netrefi .-(

View Post

rakhasa se taky na demoně moc asi použít nedá, vzhledem k full PvP...
jinak rines má moc pěkný rezisty... ale je fakt, že AB má děsně slabý....
  • 0

#22 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 14:34

A proč by se jako rakša nedala na démoně použít?
  • 0

#23 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 14:48

A proč by se jako rakša nedala na démoně použít?

View Post

no jednou expil sem s deekinem a martenem a deekin nás přizabil ohnivou koulí, ačkoli sme byli všici tušim v partě- jako její výhodu bych bral tu pěknou fire hůl, imunita 8-lvly kouzel a jako útok Ice Storm spam- nevim, jestli by to nebyl problem do party :cool:
  • 0

#24 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 15:40

To už je vyšší matematika uvědomit si, že oblast ice stormu je kruh a odhadnout jeho střed tak, aby ice storm zraňoval jen protivníka... :cool:
  • 0

#25 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 15:45

To už je vyšší matematika uvědomit si, že oblast ice stormu je kruh a odhadnout jeho střed tak, aby ice storm zraňoval jen protivníka... :cool:

View Post

jasně, ale to hodim jednou a běží na mě, pak už je musí zastavit parťáci a já můžu akorát rubat nebo dispellovat :tongue:
je to supr, že je to infinite, jakonic proti, akorát to holt nemůžu sypat do chumlu víckrát zasebou... ikdyž třeba v DO2 jeden zablokuje dveře a já budu sypat zadek....
jenom je to trochu obtížnější do party, ale jinak supr :tongue:
-akorát v tom nejdou epický kouzla...
  • 0

#26 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 16:01

jasně, ale to hodim jednou a běží na mě, pak už je musí zastavit parťáci a já můžu akorát rubat nebo dispellovat  :tongue:
je to supr, že je to infinite, jakonic proti, akorát to holt nemůžu sypat do chumlu víckrát zasebou... ikdyž třeba v DO2 jeden zablokuje dveře a já budu sypat zadek....
jenom je to trochu obtížnější do party, ale jinak supr  :tongue:
-akorát v tom nejdou epický kouzla...

No když to bereš takhle... mág je taky slabej, když ho budeš používat jako archera :cool:
  • 0

#27 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 16:38

takovej dotaz-to,že když sečlověk přemění pomocí shiftera, tak mu buffyzůstanou bez ohledu na dobu trvání až do zrušenípřeměny platí i pro klerický kouzla? :cool:
  • 0

#28 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 16:49

takovej dotaz-to,že když sečlověk přemění pomocí shiftera, tak mu buffyzůstanou bez ohledu na dobu trvání až do zrušenípřeměny platí i pro klerický kouzla? :cool:

View Post

to tusim plati jenom pro boosty na zbrane nebo ne?
  • 0

#29 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 16:49

View Post

Další Wulfgarova perla.. Zajímavé že ta tvá ,,nepoužitelná,, rakshasha nam usnadnuje cestu pres poust o 90% . tzn ze banda nabusenejch tricitek ceka za rohem nez to tam ta ,,nepoužitelná,, raksha s robou od tondy za 1zl vyřeší,nebo u mravencu kde prumerne inteligentní družina udělá zed a raksha vymrazí celé hnizdo za 1/10 času a nakladů
  • 0

#30 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 17:00

to tusim plati jenom pro boosty na zbrane nebo ne?

View Post

safra to jedno podstatný slovo mi při čtení popisu uniklo :cool:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních